آغاز پذیرش مقاله در سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها
1396-05-22
آغاز پذیرش مقاله در سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم برگزار خواهد شد.
به همین منظور دریافت چکیده مقالات سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها در محورهای: ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری های قلب و عروق و ورزش واختلالات رفتاری و روان شناختی از تاریخ 1396/05/15 آغاز و تا 1396/07/15 ادامه خواهد داشت.
علاقه مندان می توانند مقالات خود را در تاریخ مقرر از طریق سامانه همایش به نشانی:nced1396.ut.ac.ir ارسال نمایند
شایان ذکر است همایش مذکور در تاریخ 8 و 9 آذرماه 1396 در جزیره کیش در محل پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

(منبع: پژوهشگاه علوم ورزشی)