مایه بسی خوشوقتی است که برگزاری سومین همایش ملی ورزش و بیماری ها در تاریخ 8 و 9 آذرماه 1396 را به اطلاع شما علاقمندان و فرهیختگان گرامی برسانم. پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری پردیس بین الملل دانشگاه تهران، با هدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه­ ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری ها در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم سومین همایش ملی ورزش و بیماری ها را به میزبانی پردیس بین المللی دانشگاه تهران-جزیره کیش برگزار می­ کند.

آشکار است حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی، فرصت مغتنمی برای ارتقاء سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه ورزش و بیماری ها فراهم خواهد ­آورد. هم چنین، پیش­ بینی نشست­های جانبی در قالب کارگاه ­های علمی_تخصصی، چالش­ ها و چشم­ اندازهای جدیدی را در این حوزه به ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌سازان کشور ترسیم خواهد کرد.

اینجانب به نیابت از همکاران عزیز در کمیته های علمی و اجرایی، از تمامی اندیشمندان، استادان علوم ورزشی، پزشکان دانش ­آموختگان، دانشجویان و تمامی علاقمندان‌ برای حضور در این همایش دعوت بعمل می آورم. حضور شما عزیزان سبب افزودن به غنای علمی و روح همکاری و تشریک مساعی هر چه بیشتر این همایش خواهد بود.

رضا قراخانلو

نائب رئیس همایش و